Musik og følelser

Musik virker motiverende

Musik og følelser

Alle har vi prøvet at føle glæde eller sorg til et specielt stykke musik. Ligesom at en sang kan være med, til at vække gamle minder til live inden i os igen, og det er fordi musik og følelser er tæt forbundet og derfor påvirker både vores krop og vores sind. Musik kan bruges til meget – gamle dage brugte man musik, når at man gik i krig; det skulle indgyde mod til de kæmpende. Derimod bruger man rolig musik de steder, der skal virke afslappende, også i vores tid. Og livlig musik er skøn at lytte til når at man f.eks. skal motionere.

Musik og motion

Musik virker motiverende

Musik er meget motiverende når at man dyrker sport. Musik med godt tempo i hjælper os med at holde humøret oppe, og samtidigt gør det lettere at fastholde en ensformig rytme. Dette gælder både, når at vi er i fitnesscentret eller når, at vi er ude at løbe. Foruden at lytte til noget godt musik når, at vi motionerer, er det også godt – og vigtigt at vælge det korrekte fodtøj især til udendørssport. Det bidrager nemlig til at give os en god oplevelse. Hvis du overvejer at købe nye sportssko så Vælg Viking, for der finder du et stort udvalg af det bedste kvalitets fodtøj som dækker alle behov.

Væk følelserne med musik

Hvis ikke du allerede gør det, så brug musik, til at motiverer dig næste gang, at du skal dyrke sport. Du vil opdage, at det gør det meget nemmere og også sjovere. Bare en almindelig gåtur kan være en helt ny oplevelse for dig, hvis du lytter til noget skønt musik, som samtidig kan være med til at vække følelser i dig, som du måske ellers ikke ville opleve på samme måde.