Børn og musik

Musik taler til alle

Børn og musik

Musik er et universelt sprog, der taler til alle mennesker. Derfor er det også oplagt, at musikken taler til vores børn. For børn bliver i lige så høj grad som voksne bevæget af musikken. Børn kan sagtens opleve og opfatte selv de helt store følelser, som musikken kan få frem i os alle. Hvem kender ikke et stykke musik, der har den virkning, at man bliver rørt til tårer, hver gang man hører det eller et stykke musik, der altid får smilet frem. Den samme stærke indvirkning har musikken på børn. For de lukker musikken helt ind.

Musik er også en stilart

Det kan godt være, at børn mangler nogle af de erfaringer, som vi voksne trækker på, når musikken taler til vores følelser, men til gengæld har børn så den umiddelbare fordel, at de lukker musikken helt ind i sjælen uden at tænke for meget over det. Derfor er børnenes oplevelse af musikken ikke mindre end os voksnes. Musik kan gøre mange ting for os alle, Blandt andet kan musikken være med til at understrege vores stil og vores personlige udtryk. Derfor kan musikken i høj grad være med til at supplere vores tøjstil. Heldigvis findes der et stort udvalg i tøj til alle anledninger på nettet. Så det er nemt at opgradere din egen eller børnenes stil.

Der er rig mulighed for at høre din yndlingsmusik over alt, for aldrig har det været nemmere at tilgå dine radiokanaler eller din yndlingsmusik, lige meget hvor du befinder dig. Så brug det. Brug det til dig selv og bruge det til dine børn. For musikken giver os ikke alene mulighed for at tage en lille pause, hvor vi slapper af og vores tanker, får lov til at vandre frit. Musikken er også med til at stimulere visse steder i hjernen. Så giv både dig selv og dine børn muligheden for at udforske jeres musiksmag.

Brug musikken over alt

Musikken er med over alt i vores liv og aldrig har der været så mange muligheder for altid at have tilgængelig musik. Så brug din favorit Musik i hverdagen, når du har brug for en lille pause eller hvis du bare gerne vil komme i godt humør af at høre de rigtige tonder i dine øregange. Det samme kan siges for dine børn. Giv dem mulighed for at tage et lille break fra deres travle hverdag. Lad dem stresse af.